Ben de tabii ki bu işe geç dalan birisi olarak ortaya karışık bir yol izlemek durumundayım. Yani kendime ait bir "blog personam" yok. Bazen ciddi, bazen değil... Ortaya karışık!
Bu kapsamda ilk blog yazımı paylaşmak istiyorum dünyayla ve konu olarak da kendime "7pf2p'nin başarısının ardındaki güç" meselesini belirledim.
Ortada bir başarı var mı bilemiyorum, 4 yıldır İzmir, Ankara ve İstanbul'da farklı mekanlarda konserler veriyoruz. Severek yaptığımız bir iş, yoksa 4 yıl, haftada 2 gün Çağlayan'da bir depoya kapanıp müzik yapmak, bunu disiplinli bir şekilde sürdürmek pek kolay değil. Evet, haftanın iki günü, Çağlayan'daki depo/stüdyomuzda prova yapıyoruz. Peki bunun başarıyla ne ilgisi var, çok ilgisi var:
Açıklıyorum!
7pf2p'nin başarısının arkasında Fasulistan yatıyor. Yani Çağlayan'ın kurufasulye cumhuriyeti. Evet! İşte bu da bir fasulistan fasulyesi fotoğrafı ve onu taçlandıran bol yağlı pilav (üzerinde 3 adet fasulye tanesiyle...)
Lezzetli, sıcak, her daim kaliteli... Buyrun, başarımızın sırrını da açıkladık.
20 Ekim'de konserde görüşmek üzere.
6 yorum:
ben yiyemediydim. akşamüstü saatlerinde çoktan bitmişti. ama biz de bi yarıştan önce mi yemiştik ne?
mösyö, yarış öncesi kurufasulyesi ayrı, bu ayrı. Bir defa ayrımları yapmalıyız, ama doğrudur, her önemli etkinlik öncesi kurufasulye yenmelidir. Zaten Fasulistan'daki "Ustamız Diyor Ki" köşesinde anlatılıyor fasulyenin faydaları, kanıt olarak da Michigan State Üniversitesi araştırması veriliyor.
Blog dünyasına hoşgeldiniz. Sabah sabah fasulye fotografı iştahımı açtı:)
herkesin kurufasülye pilav yiyişi farklıdır, bu performansı etkiler mi acaba; mesela benim için eşit miktarda pilav ve fasülye olmalı, mutlaka aynı tabakta karıştırırım, tercihen içinde pastırma-sucuk olmazsa daha iyi olur, sosu çorba gibi olmamalı, yoğun olmalı vs.
bu durumda, herkesi Fasulistan'da kuru yemeye davet ediyorum.
beğendim bu yazıyı, sirlara vakif oldum.
Yorum Gönder